Nieuwe leden/ Even voorstellen

28-05-2019

Hoe langer u tuiniert, hoe meer tuinleden u leert kennen. Leuk om eenz een praatje te maken en tuintips uit te wisselen. Vind u het ook leuk om zich voor te stellen? En wilt u graag wat kwijt over uw tuin? Mail dan naar den-goarden@outlook.com en wij plaatsen uw bericht.

Graag stel ik me even voor, Wilma te Hennepe, secretaris.

Hallo allemaal, sinds maart dit jaar ben ik secretaris van deze vereniging. Vanaf 2012 heb ik samen met mijn man een tuin aan de Achterweg. Gaandeweg leer je veel mensen kennen en ik wilde meer betekenen voor de vereniging. Wat betreft de website en facebook zag ik ook veel mogelijkheden. De administratieve taken leer ik gaande weg en ik heb al veel opgepakt. U kunt mij altijd aanspreken en een vraag stellen. Ik zal dan kijken of ik u verder kan helpen. Ik ben vaak te vinden op tuin 37 en 38 aan de Achterweg, of bereikbaar via het mailadres den-goarden @outlook.com.

28-05-2019 Inmiddels hebben zich 11 nieuwe leden gemeld, met ingang van 1 januari 2019. Dat is al een heel mooi aantal. Vele percelen zijn weer bezet en de nieuwe leden zijn enthousiast begonnen. Via deze weg wensen wij alle nieuwe leden een leuk tuinjaar toe. Veel succes!